✉ info@kamagra-goedkoop.nl

Veelgestelde Vragen.

Heeft u vragen over uw bestelling, levering of onze producten? Lees hier onze veelgestelde vragen. Staat uw vraag hier niet tussen? Dan kunt u altijd contact zoeken via onze klantenservice. laughing

Levering binnen 1-2 werkdagen thuis geleverd (NL)*

Waneer u bij ons een bestelling plaats hanteren wij een levertijd van 1-3 werkdagen . Wij versturen met PostNL en in de meeste gevallen wordt uw bestelling de volgende werkdag geleverd. Het kan echter voorkomen het langer duurt voor omstandigheden. Daarom hanteren wij een gemiddelde levertijd van 1-2 werkdagen. Houdt er ook rekening mee dat PostNL op zondag, maandag en feestdagen niet bezorgd.

Heeft u na 5 werkdagen nog steeds niks ontvangen? Stuur ons dan een mail of laat een bericht achter op onze livechat. Dan gaan we het voor u uitzoeken 🙂

Versturen jullie ook naar België of elders buiten Nederland?

Vanaf heden hebben we besloten om door heel  Europa te bezorgen.

Ik heb mijn bestelling niet ontvangen!

Wacht u al langer dan 3 werkdagen op bestelling? We begrijpen dat dit erg vervelend is maar het komt soms voor dat er vertraging is ontstaan bij PostNL. We vragen u daarom om tenminste 5 werkdagen geduld te hebben. Heeft u uw bestelling dan nog steeds niet ontvangen? Dan verzoeken we u contact op te nemen met onze klantenservice info@kamagra-goedkoop.nl. Dan zoeken wij het voor u uit en volgt er uiteraard een gepaste oplossing.

 
Kan ik mijn bestelling volgen met track & trace?

Het is niet mogelijk om uw bestelling te volgen door middel van track & trace. Dit is vanwege privacy overwegingen. Zoals u waarschijnlijk al weet zijn de erectiepillen die wij aanbieden helaas alleen verkrijgbaar op doktersrecept en vindt deze handel zich op grijs gebied plaats. Wij versturen via brievenbus post waarvan sommige met track & trace, dit is echter alleen voor ons zichtbaar.

 
Moet ik thuis zijn om mijn bestelling in ontvangst te nemen?

Uw bestelling wordt in uw brievenbus afgeleverd. U hoeft dus niet thuis te zijn om deze in ontvangst nemen.

 
Wordt mijn bestelling discreet verpakt en verstuurd?

Omdat privacy voor zowel u als ons van belang is, is het discreet versturen van bestellingen een hoge prioriteit. Wij versturen alles in blanco bubbeltjesplastic enveloppen met plastic opvulling zonder afzender. Zo hoeft niemand erachter te komen wat u heeft besteld.

 
Wordt er een bijsluiter toegevoegd aan mijn bestelling?

De bijsluiters van onze producten zijn te vinden op onze website. We vinden het zonde om deze bij elke bestelling te moeten meeleveren.

Verkopen jullie de originele Kamagra producten?

Onze producten importen wij rechtstreeks van de fabrikant. In het geval van Kamagra gaat het om Ajanta Pharma LTD. Maar ook onze andere producten zoals Vidalista importeren wij van Centurion Laboratories P.L. .

Wat voor vermelding staat er op mijn bankafschrift wanneer ik bij jullie bestel?

Privacy staat bij ons hoog in het vaandel. Slechts alleen de naam van onze derdegeldenrekening komt op uw afschrift te staan.

Betalen met Bitcoin zonder wallet

Het voordeel van betalen in Bitcoin is dat het tot zekere mate anoniem is. Het is namelijk niet zichtbaar op uw bankrekening en ook voor derden moeilijk te traceren. Indien u geen Bitcoin ‘wallet’ heeft, is dit de snelste manier om via deze weg te bestellen

Indien u geen eigen Bitcoin wallet wilt, is Satos de meest eenvoudige bitcoinbroker om mee te betalen (Houdt er rekening mee dat uw bankrekening na betaling door Satos geverifeerd dient te worden)

Volg het volgende stappenplan  :

  1. Maak een bestelling aan en kies Bitcoin als betaalmethode
  2. Ga naar : https://satos.eu/nl/order
  3. Vul het exact te betalen aantal Bitcoin in (bv. 0.00260775BTC)
  4. Kopieer het blauw aangegeven Bitcoinadres en voer deze in op Satos als te ontvangen adres
  5. Voer uw mailadres in
  6. Plaats uw bestelling
  7. Indien u nog niet bent geverifeerd door Satos, krijgt u een mail om dit te te doen
  8. Wij ontvangen de betaling (Dit kan enkele uren duren)
  9. U ontvangt een bevestiging in uw mailbox (Spam)
  10. Wij nemen uw bestelling in behandeling en sturen het vervolgens op!
gelukkig-stelletje-erectiepillen

CONTACT

Staat uw vraag hier niet tussen? Voor overige vragen kunt u ons een mail sturen of laat een bericht achter via het formulier.

info@kamagra-goedkoop.nl